07 Disember 2010

everyone poops


nota: update kali ni gua update sebab lu olls. sirius li gua busy. kelas, stadi. so gua mintak maaf awal awal lah. harap lu olls paham. hakikatnye kalau takde blogger, reader, silent reader macam lu olls gua rasa gua tak hidup bernafas nak tulis blog ni. oktuhje. i love you semua.

Damn, sawang-sawang! Tebal ye dak? haha

 Genap sebulan jugak lah gua tak update blog nampak gayanye. Ala, jangan lah marah. Gua sirius busy. Ini 'True' punya busy gua cakap lu. Bukan busy 'tipikewl' tau. kehkeh

 Kalau orang tu marah, mesti dia nak merajuk sikit sikit kan. Ala, jangan lah merajuk. Memang bukan 'my cup of tea' la nak pujuk pujuk orang ni. Kahkah

" Kiba, lama yu tak update? "

" eh, Kenapa tanya? hihi "

" Tak tahan "

" Amboii "

14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kibs tipikal kot.

kiba berkata...

haha biase letu.

Saving Huda berkata...

damn taksempat jd first.satgi mesti org serbu dowh.kibs kot

kiba berkata...

haha. sebab lu la gua update huda.

inn berkata...

aku paham beno sebab musabab kau pilih gambo atas tuh kib! :)

kiba berkata...

haha malu tau.

Asa berkata...

at last. Ehh kalau sibuk stadi pun kesihatan jaga ok :-)

pink berkata...

kiba the nerd. rajin studi! bagus! :-B

nuyuin berkata...

ye kiba..
lame x post..huhux..

kiba berkata...

asa: okwilldo

pink: hihik. carry kot.

nuyuin: sebulan jugak.

Saving Huda berkata...

pegh kalau btol sumpah terharu ni.wey aku kidden je snanye.niat nk bertegur sapa je.tp ko buat gk,bgslah :D slmt bz2 blk dgn medik kibs!

eiffel berkata...

ah...camtaek!!!nyampahhhh -..-"

lumut berkata...

hitak die x tahan..hahahaha

kiba berkata...

huda: haha. ye lah nanti merajuk. btw thanx huda

iffel: :p

lumut: hitak? kehkeh