07 November 2010

can you see the problem?


  Gua tengok dah hujung hujung tahun ni. Semua orang pun rancak update masalah itu masalah ini. Masalah boyfriend merajuk dengan girlfriend la. Masalah kucing jiran sebelah rumah lagi comel lah.
Masalah kewangan nak beli bleckberi lah. Itu pun jadi hal ke. Kalau lah gua jadi lu, gua " apa ada hal ". ye dak?

  Masalah tu kadang kadang tu memang datang. Alahai, Biasa lah tu kan. Dia datang sikit sikit. Dah dapat setelkan yang sikit datang pulak masalah besar. 

  Baru lah macam cerita ' Power Rangers ', mula mula lawan raksasa kecik. Dah dapat tewaskan raksasa kecik, raksasa tu dia jadi besar. Rawr! kahkah. lepas tu ' Power Rangers ' panggil robot-robot die bergabung. At the end ' Power Rangers ' menang jugak sebab dia ' super fire ' raksasa tu. betul tak. kehkeh

" Kiba "
  
" Ye saya "
  
" ai ada masalah ni :( "
  
" Ye ke? eh gtg lah yu. kehbai
  
" -_____-' "

28 ulasan:

FatinZol berkata...

bingai ar ko...
hahaha

Syafiqah Sabki berkata...

ahahhaa...lawak part power rangers..tul2 adeje problemo..aiyarrk

kiba berkata...

fatin: sebenanye kan ai tak macam tu. haha

syafiqah: haha thanx baca. dah balik mesir?

mofasad berkata...

eleh

bukan penggoda berkata...

wah. yu mmg centu ke? =.='

bukan penggoda berkata...

wah. yu mmg centu ke? =.='

kiba berkata...

mofasad: opo kang?

zue: haha you will never know.

yun berkata...

kiba kejam wo..hahaha

Vanilla Popsicle berkata...

gila jahat woi.

inn berkata...

zalim kau berkarisma kib
:)

kiba berkata...

yun: ye ke? hmph

vanilla: jahat ke?

inn: haha doods :)

moiRAWR berkata...

hehe. dol. lu power rangers merah eh?

aben berkata...

ini isi tersirat 'power rangers' neh..
mase kecik dlu lgsg xperasan!

Amal berkata...

masalah matangkan kita.


*knp komen aku mcm serius ni*

zahirlunatik berkata...

amboi rancaknya dia sekarang..hikhik!

kiba berkata...

moi: haha kalau ade hitam aku cop dulu.

ben: haha takde tersirat lah saje je tekan kan. ape cer ben?

amal: aok dah tue memang gitu.

zahir: amboi zahir komen blog kita lah.haha

J. Abdullah berkata...

gua macam tu jugak. dengan orang gua tak suka. kahkahkah!

kiba berkata...

j i love you

Syafiqah Sabki berkata...

ahakz mestilah sudah pulang...raye aji katne kiba

KIBA kline berkata...

raya haji dekat kaherah je. datang la sini, dekat arma ada event.

fndrocka berkata...

Jadilah kalis masalah..tak tergugat dgn masalah..kena handle elok punya

lumut berkata...

kiba merepek ape ni??
rituh power ranger shooting kat auckland!!

kiba berkata...

fndrocka: matang betul aok ni.

lumut: haha ade lagi ke power rangers baru?

citahrudin berkata...

lu memang buleh jadik cekgu tadika

kiba berkata...

gua rasa budak tadika tak pernah ada masalah.

hamzah ian berkata...

biasa lah.. hidup tak boleh lari dari maasalah..

Qu berkata...

kibaaaa, awat lama beno hang tak update? haha

EIJABEBEH berkata...

kucing jiran mmg lagi lawa pn kn ye dak? bahahha ;p