27 Disember 2012

Abu Hurairah


Kalau ada masa lapang, wa selalu mengelamun. Sebenarnye konsep blog adalah menterjemahkan apa yang lu lamun kan itu. ye dak? 

Tapi untuk menterjemahkan lamunan lu itu, lu memerlukan masa yang lama untuk menggerakkan jari jemari yang malas lu itu. Nak kena taip panjang panjang. ye dak? kekeke

Lamunan ni boleh jadi bila lu under influence of drug or alcohol. Ah siala... tak baik siol benda benda ni.

sebenanye nak cerita, sekarang wa layan kucing balik. Ada pet dah wa kekeke. Nama dia O' nama penuh Ophilia. Wa anggap dia macam baby wa la.. manje siol best siol kakaka

Ustaz wa pernah cakap bela kucing ni kelebihan yang diberi oleh Allah ialah dimurahkan rezeki. So wa nak share bela kucing ni bagus, mana tau lu dari sengkek boleh jadi luas lapang padang bola ke. kekeke

Lagi satu nak cerita, 4 tahun belajar pakai ayah wa punya duit. skrg dah dapat scholarship under mara.. Rezeki wa syukur je la. kalau rajin hangpa baca la pasal Abu Hurairah: Bapa kepada kucing.

"Meow, Meowwww" kekeke comel kan?



11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ana uhibu anta

srh

kiba berkata...

Sapa srh?

Tanpa Nama berkata...

student di kota lumpur. nah, sy pembaca senyap blog ni.

srh

kiba berkata...

Oh hai srh.. Ana uhibu anta tu maksudnye ape pulak? Keke

Tanpa Nama berkata...

hi! sudah gaharu cendana pula, sudah tahu bertanya pula?

srh

kiba berkata...

haha coolio. cik srh, enti tuhibni ley ba'a? :P

Tanpa Nama berkata...

alamak yang ni betul tak faham. harap tuan ophilia alih bahasa :)

o' sangat comel

srh

kiba berkata...

haha tu bahasa pasar. sorry.
maksuddd dia.. " kenapala awak suka saya?" kekeke

Tanpa Nama berkata...

oh haha. ntah, xde alasan konkrit...


srh

kiba berkata...

dear srh,

text me when you found one
kibaklineatgmailcom

:)




Tanpa Nama berkata...

dear kiba,

ok!

till then,
srh